Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Bikershop AS sitt nettsted. Bikershop AS (org. no. 995 210 274) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: Biker-shop.no.

Personopplysninger som behandles
Bikershop AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?
Bikershop AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:
• Kontaktskjema
• Bestilling av varer
• Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post

Formålet med informasjonen som innhentes
• For å kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
• For å kunne sende relevant informasjon
• For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på Bikershop.as lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Bikershop AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Bikershop AS.

Rettigheter
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Bikershop AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Bruken av cookies på vår hjemmeside
Cookies er små tekstfiler som settes i din browser, når du besøker hjemmesider. Vårt formål med å bruke cookies er bl.a. hastighetsopptimering, delingsfunksjoner på sosiale medier, teknisk funksjonalitet, forbedring, trafikkmåling og individuelt målrettet annonsering.

Disse cookies bruker vi:

  • Google Analytics

Vår hjemmeside benytter tredjeparts-cookies fra Google Analytics til å evaluere bruken av hjemmesiden, utarbeide rapporter om aktiviteten på hjemmesiden og yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på hjemmesiden og bruken av internett. Google Analytics lagrer opplysningene på Googles servere i USA. Les mere om cookies fra Google Analytics her >>

Kontaktinformasjon
Bikershop AS
Tlf:47 34 94 04
butikk@biker-shop.no